Szabályzat
Szabályzatunkat minden egyes tagunk a regisztrálással egyidőben elfogadja, magára vonatkozólag kötelező érvényűnek tekinti. Ezen pontok bármelyikének megszegése a fiók felfüggesztését vonhatja maga után.

REGISZTRÁCIÓ:

Rendszerünk használatához a regisztrációs űrlap kitöltése szükséges. Egy személy csak egyszer regisztrálhatja magát, amennyiben a többszörös regisztrációra fény derül, abban az esetben a fiókot felfüggesztjük és az adott fiókkal további tevékenység nem végezhető.

VALÓS ADATOK:

A regisztrációhoz valós adatok megadása szükséges.

SAJÁT ADMINISZTRÁCIÓS OLDAL:

Belépés után saját adminisztrációs oldalán módosíthatja jelszavát és adatait valamint hozzáférhet az előfizetett szolgáltatásokhoz.

JUTALÉKOK:

Szolgáltatásaink bevételének egy részét megosztjuk a tagok között. Ez az alábbi formában valósul meg:

 1. A kérdőívek kitöltése után jutalék jár, aminek összege 10-20 Ft.
 2. A csoporttagok által kitöltött kérdőívek után szintén jutalék jár. Ennek összege 5-10 Ft.
 3. Legalább Pro előfizetéssel rendelkezők a Pro, Business és VIP csomagok negyedéves díjai után is kapnak jutalékot az alábbiak szerint:
  SzintSzázalék
  Közvetlen40%
  2. szint10%
  3. szint10%
  4. szint5%
  5. szint5%
A Basic csomagok után nem jár jutalék.

Ajánlói jutalékot azoknak írunk jóvá akik legalább Pro előfizetéssel rendelkeznek.

KIFIZETÉS:

A jutalékok jóváírása a jutalékalapot képező bevétel beérkezését követően 15 nap múlva történik meg.

A jutalékokat a jóváírást követő hónap 15. napjáig fizetjük ki.

Amennyiben jutaléka eléri a kifizetési határt, úgy azt vállalkozóknak számla ellenében, magánszemélyeknek az adóelőlegek, járulékok és bérelszámolási költség levonása után kifizetjük. Minimum kifizetési határ nincs, de amennyiben 10.000 Ft alatti összegre kéri a kifizetést úgy 500 Ft adminisztrációs díjat számolunk fel.

A jutalékok kifizetése banki vagy Paypal átutalással történik. Miután kiállította és elküldte nekünk a számlát, az esedékes összeget az Ön által megadott bankszámlaszámra utaljuk.

Hóközi kifizetésre a tagság saját törlése esetén sincs mód. Jutalékokat kizárólag magyar bankszámlaszámra utaljuk térítésmentesen. Amennyiben ön külföldi bankszámlára kéri a jutalékát úgy az utalás költségét levonjuk a jutalékból.

Magánszemély jutalékának kifizetéséhez az alábbi megbízási szerződés kitöltése szükséges. A kitöltött, kinyomtatott és aláírt megbízási szerződést postán vagy beszkennelve e-mailben kell az spm.hu ügyfélszolgálatának eljuttatni. A jutalékot abban az esetben áll módunkban kifizetni ha az adott hónap 5. napjáig ez a megbízási szerződés beérkezik hozzánk.

A megbízási szerződés ide kattintva letölthető

ADATVÉDELEM:

Adatvédelmi elveinket magunkra vonatkozólag kötelező érvényűnek tekintjük. Személyes adatokat előzetes engedélye ill. a törvényben meghatározott esetek kivételével harmadik személy számára nem teszünk hozzáférhetővé.

INAKTÍV STÁTUSZ:

Folyamatosan aktív adatbázissal kívánunk rendelkezni. Amennyiben valakinek az előfizetése lejár és azt követően 90 napig nem mutat aktivitást, úgy abban az esetben azonosítóját jogunkban áll előzetes figyelmeztetés mellett törölnünk.

SZPONZORVÁLTÁS:

Szponzorváltás egy alkalommal lehetséges a regisztráció után és csak akkor ha szponzorváltást kérő partnernek még nincs csoportja. A szponzorváltás adminisztrációs díja 6000 Ft+ÁFA. Más esetben csak a regisztráció törlésére van lehetőség majd az újbóli regisztrációra az új szponzorhoz.

E-MAILEK FOGADÁSA:

Regisztrációjával hozzájárul ahhoz, hogy az ön részére megrendelőinktől reklám e-maileket küldjünk. Az e-mailek fogadása bármikor letiltható.

FELHASZNÁLÁS FELTÉTELEINEK MÓDOSÍTÁSA:

Fenntartjuk magunknak a jogot, hogy a Szabályzatot bármikor módosíthatjuk. Az esetleges módosításokat a weboldalon vagy e-mail útján tagok tudtára hozzuk.